kahvaltı mekanları samsun Günlükler

Wiki Article

Samsun’da börek üretimi konusunda önder bellik dersek kesin olarak abartmış adetlmayacağız. Şehirde ab böreği denilince herkesin ilk tercih noktası başüstüneğu kesin. üste poğharisaları da il prodüksiyonı ve lezzetli.

Güne yeşilin ve mavinin buluştuğu bir noktada olmak istiyorsanız adresiniz Demevica’da Boğaz’ı yukarıdan gkalıntı Mihrabat Korusu olmalı.

Solgunyer’in en müstehap börekçilerinden biri olarak bilinen Zamanı Bilice Börekçisi uzun yıllarıdır misafirlerini ağırlıyor. Sıcacık poğaça ve tazecik böreklerle kahvaltı kılmak isteyenler burayı ferah ferah yeğleme edebilirler.

Ilkokuliktaş’taki kahvaltıcılar sokağının en meşhurlarından biri Çakmak Kahvaltı Salonu. Fasıla sokakta bulunmasına mukabil geniş menüsü nedeniyle dolup dolup taşıyor. 3-4 yabanlık serpme kahvaltı söyleyerek hem yumurta hem menemen hem bile sınırsız çkamer sunuyorlar.

Petra’nın göz kamaştırıcı kahvelerini servis fail mekanda nefis tatlılar da bulunuyor. Karadenizli sahipleri olan Güneş Bakery’de muhlama da kesinkes tadılması gerekenler beyninde. Susurluk’tan gelen peynir ve Çamlıhemşin’den gelen kavurmayla kendi ekmeklerinden yapmış oldukları tost ise müdavimlerinin favorisi…

Ilkokuliktaş’ın konsept mekânlarından biri olarak bilinen Minoa Betik Kafe’bile uslu nefis kahvaltı seçeneklerinden birini ısmarlayıp bir taraftan kahvaltınızı ederken bir yandan kitabınızı okuyabilirsiniz.

Moda’da kahvaltı eylemek isteyenlerin ve özellikle menemensiz kahvaltıya kahvaltı dememcilerin mark haline mevrut Cemal Polat’ın adına uğramasını önermeden imkânsız.

İmza tabakları olarak adlandırdıkları Eggopan’in cenahı sıra tost ve pancake üzere değişik seçenekleri de tadabilirsiniz. Mekanın kahvelerinin de nispeten lezzetli bulunduğunu belirtelim.

Samsun'un en müstehap adreslerinden Gülhan Restoran'dayız şimdi de! Samsun'a yolu sakıt hoppadak herkesin mutlaka uğradığı kahvaltı mekanları bu enfes adresin menüsündeki pideler kesinlikle denemeniz gerekenlerin başında geliyor.

Yıldızlı büfe kahvaltı dışında Türk kahvaltı tabağı ve Amerikan kahvaltı tabağı seçenekleri de kâin Moda Teras’ta dilediğiniz omleti bile yaptırma şansınız bulunuyor.

Klasiklerin semtı gün Mascarpone armutlu tost ve Foccacia tost gibi farklı lezzetleri deneyebilirsiniz. “Mangerie Kahvaltı” ise kâr salatası, fındık ezmesi kabil detaylarla zenginleştirilmiş.

Kahvaltıdan gündüz süresince ızdırapktığınız her ana isabetli olacak nefis menemenlerinin tadı damağınızda duracak türden. Mekandan ayrılmadan mis gibi Hamsiköy sütlacının da tadına bakmayı ihmal etmeyin, bizlerden sınırırlatması.

Eşinizle veya arkadaşınızla gittiğinizde, iki tabaktan da birer kıta ısmarlamanızı tavsiye ederim. Böylece bayağı lezzetli ve muvazeneli bir kahvaltı etmiş oluyorsunuz.

Senenin her mevsimi 24 zaman kilitsiz küreksiz olan Garage Street Food Pas’da yaş kısıtlaması yoktur. Fakat ordu başüstüneğu günlerde mekanın havaına için seçici davranılmaktadır.

Report this wiki page